A bevásárló kosara
jelenleg üres

Kiemelt Márkák

    A Betty Barclay több mint ötven éve a szakértelmet jelöli a divatban,jellemzője a magas színvonal, korszellem és a kifinomultság. Kínálatunkban találhatóak még a modern nő márkái: Gil Bret és Vera Mont . A cég elkötelezett , hogy ötvözi a modern designt és a maximális kényelmet, hogy aki ezt a márkát viseli érezze maximálisan jól öltözöttnek és mind e mellett kényelmesen magát bárhol bármikor.
    „A nők élete még soha nem volt ennyire egyéni és változatos, mint ma - akárcsak mi a divatunk " Gerhard Weber, vezérigazgató "Világos képet nyújtunk ügyfeleinknek, ismerjük az ő kívánságaikat a divattal kapcsolatban, és mi adunk nekik egy biztonságot ebben." Arnd Buchardt, ügyvezető igazgató Gerry Weber Gerry Weber egy dinamikus életmód márka - izgalmas, modern, jó minőségű és ellenállhatatlanul nőies! A Gerry Webert világszerte jellemzi a legfelső szintű divat és egy bizonyos hozzáállás: amelyben világos képet kap a vásáló, hogy nyisson az újra stílusa elvesztése nélkül,maradjon mindig modern és kifinomult. Gerry Weber egy életstílus , alkalmazza a legújabb trendeket a saját stílusába beépítve, miközben igazi mestere a részletekkel való játéknak melynek célja kihangsúlyozni a személyiséget.
    Ismerjük, ügyfeleink kívánságait és komolyan vesszük őket, nőiesen akarnak öltözködni és jól érzi magukat. Ez a célunk. "Doris Strätker, az Igazgatóság tagja TAIFUN egyéniséget képvisel és érzékeny a divat minden rezdülésére. A nőies megjelenés és a trendi sziluettek szabadságot adnak ügyfeleink számára , hogy kidolgozzák a saját személyes stílusukat – maradva egy tökéletes színes modern kombinációnál vagy egy innovatív szemet vonzó újító összeállítást létrehozva . A kiválasztott anyagok és a fiatalos részletek teszik, hogy mindenegyes ruhadarab egy különleges karaktert.
    Tinta Spanyol termék, csodaszép blúzokat készít egyedi stílusban. Jellemzői a spanyolos hangulatot idéző az élénk színek, a tengerpart hangulatát idéző minták, leheletkönnyű muszlin anyagok. Különlegesek a pamutból készült madeira hímzéssel készült blúzai, szövött vagy hurkolt kombinációi egyaránt.

Kapcsolat

1148 Budapest, Örs vezér tere 24 Sugár üzkp. fsz
Tel.: +36 30 439 1261, Fax:
Mobil:
E-mail: marianna@mariannaboutique.hu
Nyitvatartás: H-SZ: 10:00-20:00
Vasárnap: 10:00-18:00

(c) 2012 Párizsi 6 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Minden jog fenntartva