A bevásárló kosara
jelenleg üres

Kiemelt Márkák

  A Betty Barclay több mint ötven éve a szakértelmet jelöli a divatban,jellemzője a magas színvonal, korszellem és a kifinomultság. Kínálatunkban találhatóak még a modern nő márkái: Gil Bret és Vera Mont . A cég elkötelezett , hogy ötvözi a modern designt és a maximális kényelmet, hogy aki ezt a márkát viseli érezze maximálisan jól öltözöttnek és mind e mellett kényelmesen magát bárhol bármikor.
  Fiatalos, színes természetes alapanyagból készült ingek és pulóverek, mellények.Fantasztikus színkombinációk és harmónia jellemzi.
  Ma már a férfiak is egyre színesebben öltözködnek és nagy hangsúlyt fektetnek a természetes alapanyagok viselésére. A CLAUDIO CAMPIONE termékeinket a modern, igényes, sportos –„ jachting” – stílus kedvelőinek ajánljuk. Ez az öltözék a vidám magabiztosságot, laza megjelenést és sportos eleganciát sugározza.
  "Mi nem csinálunk semmi különlegeset, de amit csinálunk az különlegesen jó” 100% svájci pamut alapanyagból gyárt, mely human és ökonómiailag  bevizsgált,szintetikus anyagok hozzáadása nélkül. „A jó közérzet a siker titka” Az eterna ing három kulcs-fogalma: a kellemes közérzet a kifogástalan minőség, a megbízhatóság Az eterna ingek rendkívül széles körűen és különféle felhasználók maximális igényeit elégítik ki a klasszikus városi viselettől a kényelmes és divatos un. casual változatig. Szabásában, vonalvezetésében három fő fazont kínál, mely szinte minden alkatra biztosítja a mindenkinek  megfelelőt, azaz a comfort fit, a modern fit és a slim fit szabással az eterna márka-tulajdonosa lefedi a férfi-alkat  és korosztály, illetve felhasználási terület minden változatát. Palettájukon az üzleti ingektől egészen a napra kész divatos ingekig minden megtalálható.
  „A nők élete még soha nem volt ennyire egyéni és változatos, mint ma - akárcsak mi a divatunk " Gerhard Weber, vezérigazgató "Világos képet nyújtunk ügyfeleinknek, ismerjük az ő kívánságaikat a divattal kapcsolatban, és mi adunk nekik egy biztonságot ebben." Arnd Buchardt, ügyvezető igazgató Gerry Weber Gerry Weber egy dinamikus életmód márka - izgalmas, modern, jó minőségű és ellenállhatatlanul nőies! A Gerry Webert világszerte jellemzi a legfelső szintű divat és egy bizonyos hozzáállás: amelyben világos képet kap a vásáló, hogy nyisson az újra stílusa elvesztése nélkül,maradjon mindig modern és kifinomult. Gerry Weber egy életstílus , alkalmazza a legújabb trendeket a saját stílusába beépítve, miközben igazi mestere a részletekkel való játéknak melynek célja kihangsúlyozni a személyiséget.
  Lagerfeld Ez valóban egyedi stílus. A rendkívül nemes alapanyagokkal dolgozik, a legfinomabb merinó gyapjú, a selyem fényű mercerizált pamut, a tiszta selyem, egy páratlan designnal párosul. A vonalvezetése letisztult, mégis különleges. A részletek kidolgozása, a csak rá jellemző gombok, patentok, paszpólok, hímzések teszik még különlegesebbé.
  A Hauber csoport tagja, 1998-ban hozták létre a cégen belül. Célja egy olyan koncepció megvalósítása amellyel a legutolsó divatot követik a legjobb alapanyagokból előállítva az olasz stílus irányt követve, igényes vevők részére. 2009-re érte el célját a cég mire a prémium márkák közé pozícionálta magát a mindent kielégítő minőségével és a komplett öltözéket bemutató kollekcióival. A tiszta nőiesség jellemzi modelljeit. Ma már üzleteik  Beirut-tól  Shanghai-ig mindenhol megtalálhatóak.
  Sok éve meghatározó szerepet tölt be a vezető férfi divatmárkák között. Termékeit a teljes szabadság, de ugyanakkor a legnagyobb gondosság jellemzi a legapróbb részletekig.
  Ismerjük, ügyfeleink kívánságait és komolyan vesszük őket, nőiesen akarnak öltözködni és jól érzi magukat. Ez a célunk. "Doris Strätker, az Igazgatóság tagja TAIFUN egyéniséget képvisel és érzékeny a divat minden rezdülésére. A nőies megjelenés és a trendi sziluettek szabadságot adnak ügyfeleink számára , hogy kidolgozzák a saját személyes stílusukat – maradva egy tökéletes színes modern kombinációnál vagy egy innovatív szemet vonzó újító összeállítást létrehozva . A kiválasztott anyagok és a fiatalos részletek teszik, hogy mindenegyes ruhadarab egy különleges karaktert.
  Tinta Spanyol termék, csodaszép blúzokat készít egyedi stílusban. Jellemzői a spanyolos hangulatot idéző az élénk színek, a tengerpart hangulatát idéző minták, leheletkönnyű muszlin anyagok. Különlegesek a pamutból készült madeira hímzéssel készült blúzai, szövött vagy hurkolt kombinációi egyaránt.
  A fiatalok kedvence. Tökéletesen illeszkedik a test vonalához és természetesen vasalásmentes. A 100% pamut “Slim fit” és a 97% pamut, 3% elasztán “Body stretch” ingek - lenyűgöző, lendületes,divatos színekben találhatóak meg.

Kapcsolat

1052 Budapest, Szervita tér 2.
Tel.: 266-4684, Fax: 266-4683
Mobil: +36 70 31 40 760
E-mail: info@mariannaboutique.hu
Nyitvatartás: H-P: 10:00-19:00

Szombat: 10:00-18:00

Vasárnap: Zárva

(c) 2012 Párizsi 6 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Minden jog fenntartva